Despre magazin image
   Obiectele de pe acest site sunt selectate din Galeria și Casa de licitații AraArt. Magazinul online a fost creat din dorința de a oferi ajutor clienților, astfel încât dumneavoastră să nu mai pierdeţi timpul căutând cadoul potrivit, precum și confortul de a putea cumpăra fără a fi nevoie de deplasare.
   Am incercat să aducem clienților în lumină, obiecte ce îmbină utilitatea cu frumosul. Magazinul nostru online îşi propune să vă ofere obiecte de artă decorativă, mic mobilier, sculptură, dar și lucrări ce intră în categoria grafică.
    Începutul Casei de Licitație AraArt se confundă cu moștenirea Tonitza. Mai concret, moștenitorii colecției deținute de Mihaela Tonitza, fiica lui Petru, unicul fiu al lui Nicolae N.Tonitza, s-au adresat specialiștilor AraArt acum 13 ani. Și așa a început totul…
   „Îmi amintesc în amănunt, fiindcă era 18 septembrie, onomastica mea, Galeria Art exista de 5 ani, însă episodul moștenirea Tonitza m-a motivat în a extinde activitatea comercială în sfera licitațiilor de artă. Aveam 111 lucrări semnate de cel ce fusese supranumit cel mai mare pictor al generației sale, pe care deținătorii doreau să le pună în vânzare cât mai repede. Cum s-ar fi putut face acest lucru legal, decât deschizând și o casă de licitație? Așa a apărut AraArt, adăugând diminutivul de la numele Ariadna alături de Art. Nu investiție, nu împrumut la bancă, ci numai artă adevărată și profesionalism onest.” rememorează episodul Prof. Dr. Ariadna Zeck, istoric de artă și expert evaluator AraArt.
   Pe parcusul celor 13 ani de activitate, prin intermediul AraArt 117 lucrări de pictură și grafică semnate de Nicolae N. Tonitza au ajuns în posesia unor noi proprietari. Cea mai mare valoare la care s-a ridicat un tablou de Tonitza adjudecat într-o licitație AraArt a fost Fetița cu codițe, estimată de experții AraArt la suma de 20.000 euro și adjudecată pentru suma de 57.500 euro, în cadrul licitației numărul 15, din 23 mai 2013.